Так готують страви в Угорщині Київ: Техніка. 1973 р. 248с., тип палітурки: тверда палітурка.
Описание: Наведено більше 500 різноманітних рецептів відомої угорської кухні. Смачні та оригінальні закуски, перші, другі та десертні страви зможе приготувати і молода хазяйка, користуючись багатьма необхідними порадами, наведеними у книзі. Видання допоможе хазяйкам краще орієнтуватися в якості продуктів і засобах їх зберігання, особливо знадобиться під час щоденного і святкового готування їжі.
Стан: гарне
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тематика | Кулінарія |
Стан | Вживані |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Техніка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴