Ковалів Н., Сальника Л. Технологія приготування їжі Томпсон: Економіка. 1978 р. 320с., тип палітурки: тверда палітурка.
Опис: У підручнику розглядається харчова цінність основних харчових продуктів, характеризуються прийоми та способи їх первинного та теплового оброблення, а також зміни, що відбуваються в продуктах під впливом високих температур. Автори приділяють велику увагу технології приготування й оформленню страв, зокрема різних супів, соусів, овочевих страв і гарнірів, страв із круп, бобових і макаронних виробів, м'яса, риби, а також солодких страв і виробів із тіста. В останніх розділах розглядаються деякі питання організації дієтичного харчування.
Стан: штамп. пошкоджений корінець
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Вживані |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Економіка |
- Ціна: 60 ₴