Продавець Cтарый Букинист розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
379 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (93) 482-64-17
+380 (67) 874-25-27
Букинистический магазин "Старый Букинист"

Технологія приготування їжіН.Ковалів

60 ₴

  • Немає в наявності
Технологія приготування їжіН.Ковалів
Технологія приготування їжіН.КовалівНемає в наявності
60 ₴
+380 (93) 482-64-17
  • +380 (67) 874-25-27
+380 (93) 482-64-17
  • +380 (67) 874-25-27
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

 Ковалів Н., Сальника Л. Технологія приготування їжі Томпсон: Економіка. 1978 р. 320с., тип палітурки: тверда палітурка.

Опис: У підручнику розглядається харчова цінність основних харчових продуктів, характеризуються прийоми та способи їх первинного та теплового оброблення, а також зміни, що відбуваються в продуктах під впливом високих температур. Автори приділяють велику увагу технології приготування й оформленню страв, зокрема різних супів, соусів, овочевих страв і гарнірів, страв із круп, бобових і макаронних виробів, м'яса, риби, а також солодких страв і виробів із тіста. В останніх розділах розглядаються деякі питання організації дієтичного харчування.

Стан: штамп. пошкоджений корінець

Характеристики
Основні атрибути
СтанВживані
Користувацькі характеристики
ВиробникЕкономіка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner