Левченко Е. Страви з риби та морепродуктів Харків: Фоліо. 1998 р. 480с., тип палітурки: тверда палітурка.
Опис: Книга містить рецепти приготування страв із риби та нерибних продуктів річок і морів — холодних і гарячих закусок, супів, бульйонів, борщів, відварної, парової, смаженої, тушкованої, запеченої, фаршированої риби, а також різноманітних салатів, бутербродів, піц, пирогів, розстегаїв тощо. Окремий розділ становлять рецепти, взяті з книги Е.Молоховець «Подарунок молодим господиням, або Засіб до зменшення витрат у домашньому господарстві», що витримала на стику XIX і XX століть майже тридцять видань і досі викликає читачську цікавість.
Стан: гарне
Основні атрибути | |
---|---|
Тематика | Кулінарія |
Стан | Вживані |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Фоліо |
- Ціна: 70 ₴