Автор: Спирців І.А.
Назва: Пряні рослини в кулінарії
Видавництво: "Реклама" г. Київ
Рік: 1968
34с
У харчуванні має значення не тільки кількісне співвідношення продуктів, але і їх якісний склад, різноманітність. Смачна ароматна їжа збуджує апетит. Завдяки цьому ми краще перетравлюємо їжу, повніше засвоюємо її.
Мета цієї брошури - розповісти широкому колу читачів про деякі основні види пряних рослин, якими багата наша природа, навчити їх застосовувати в домашньому та громадському харчуванні.
Стан: гарне
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Вживані |
Користувацькі характеристики | |
Тематика | Кулинария |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴