ред. Гіршович, М.
120 страв 53.5.
Видавництво: Таллінн: Яна
Палітурка: м'який; 65 сторінок; 1990 г.
національна кухонна кухня — одна з найдавніших. Пропоновані рецепти, проте, цілком доступні для сучасної домашньої господині як за способом приготування, так і за вихідними продуктами. У книзі вони згруповані за загальноприйнятими розділами: "Риба", "М'ясо", "Солодке" тощо. Унікальним є "Режний стіл" — у ньому описуються основні диявольські свята та призначені для кожної з них страви, роз’яснюється їх 144.
Безсумнівний інтерес представляє додатковий довідковий матеріал — особливості літозображення та календарових свят.
Складач М. Гіршович. Художники-оформники А. Андресон, О. Нікітенкова.
Вміст:
- Закуски та салати
- Бульйони та супи
- Другі страви: Риба; Птаха та м'ясо; Овочі; Страви з борошна
- Солодке
- Святковий стіл
- Літоісчислення та календарний рік
- Календар Денних свят
Стан: пляма від намокання
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Вживані |
- Ціна: 35 ₴