ред. Каганова, А.А.; Сидрів, С.А.
Російська кулінарія
Видавництво: Гостинга
Палітурка: тверда; 430 сторінок; 1962 г.
У книзі рецептури страв згруповані в окремі розділи: холодні закуски, супи, рибні, м'ясні, овочеві, круп'яні, яєчні, сирні страви, солодкі страви та напої, вироби з тіста, банкетні страви та заготівки продуктів упрок. Усередині кожного розділу страви надаються переважно за типом продуктів і способом їх оброблення. Для багатьох продуктів пропонується най раціональніші способи приготування — у відварному, смаженому, тушкованому або запеченому різновидах.
Книга прекрасно ілюстрована, містить 36 кольорових ілюстрацій на вклейках.
Книга "Руська кулінарія" випускається для надання практичної допомоги кухарям підприємств громадського харчування з тією метою, щоб вони розширили та поліпшили асортимент страв, що випускаються, та кулінарних виробів.
Для того, щоб залучити до створення книги широке коло працівників громадського харчування, Міністерством торгівлі РСФСР був зроблений спеціальний конкурс на найкращі рецептури страв російської кухні.
Російська кухня багата на різні страви, приготування яких вимагає особливих умінь. У цій книзі на вас чекає докладна інструкція торкається того, як їх необхідно готувати. Крім того, складники розкажуть про способи сортування святкового столу, попутно зачіпивши тему правильного подавання гарячих і холодних страв.
У книзі додається технологія приготування різних страв і кулінарних виробів російської кухні, викладені традиції оформлення та лад подавання холодних і гарячих закусок, перших, других і солодких страв.
Рецепти та фотографії розкішні.
Мають цікавість деякі забуті страви російської кухні.
Стан: гарна
- Ціна: 500 ₴