Грозів, С.; Нікашина, Ф.
М'ясні страви
Серія: Бібліотека кухаря
Издательство: М.: Госторгиздат
Палітурка: тверда; 262 сторінки; 1958 г.
У цьому виданні викладено технологію приготування 260 других страв із м'яса, субпродуктів, свійської птиці та дичини; 66 гарячих закусок із м'яса, птиці, дичини, яєць; 24 соусів для страв і закусок і наведені деякі відомості про робоче місце кухаря; крім того, у книзі коротко освітлюються питання раціонального використання сировини.В рецептурах наведені норми вкладень продуктів вагою нетто, у грамах на порцію.
Стан: гарне
М'ясні страви
Серія: Бібліотека кухаря
Издательство: М.: Госторгиздат
Палітурка: тверда; 262 сторінки; 1958 г.
У цьому виданні викладено технологію приготування 260 других страв із м'яса, субпродуктів, свійської птиці та дичини; 66 гарячих закусок із м'яса, птиці, дичини, яєць; 24 соусів для страв і закусок і наведені деякі відомості про робоче місце кухаря; крім того, у книзі коротко освітлюються питання раціонального використання сировини.В рецептурах наведені норми вкладень продуктів вагою нетто, у грамах на порцію.
Стан: гарне
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Вживані |
Інформація для замовлення
- Ціна: 100 ₴