Шальмів, С.А.; Губа, Н.И.; Вировец, Р.Б.
Кулінарія
Видавництво: К.: ВУща школа
Палітурка: тверда; 424 сторінки; 1980 г.
У довідково-методичному посібнику викладені питання первинного оброблення харчових продуктів у підприємствах громадського харчування, призначені характеристики методів їх теплового оброблення, способів виготовлення напівфабрикатів, страв і напоїв, а також освітлені нові фізичні методи приготування їжі в умовах високих температур. Передбачені прийоми та методи приготування, оформлення та відпускання страв: закусок, супів, соусів, овочевих страв і гарнірів, страв із круп і бобових, макаронних виробів, м'яса, свійської птиці, дичини, риби. Викладаються основи лікувального харчування, харчування дітей і підлітків. Табл. 12. Ил. 133. Список лит.: 18 назв.
Стан: гарне
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
- Ціна: 135 ₴