Похлібкін, В.В.
Національні кухні наших народів. Основні кулінарні напрями, їхня історія та особливості. Рецептура
Видавництво: М.: Легка та харчова промисловість
Палітурка: тверда; 304 сторінок; 1978 р.
Книга знайомить читача з національними кухнями народів нашої країни. У ній узагальнені відомості про історію створення, вдосконалення, особливості кожної з національних кухонь, дано їхню докладну характеристику, наведені технологічні прийоми та рецепти приготування основних національних страв. Особливу увагу приділено класичним зразкам кулінарного мистецтва народів СРСР.
Книга призначена для широкого кола читачів, може слугувати довідковим і практичним посібником і для домашніх господинь, і для працівників громадського харчування.
Кожен розділ книги починається барвистою повносторонньою ілюстрацією художника Б.Н. Федюшкіна.
Стан: гарне
Національні кухні наших народів. Основні кулінарні напрями, їхня історія та особливості. Рецептура
Видавництво: М.: Легка та харчова промисловість
Палітурка: тверда; 304 сторінок; 1978 р.
Книга знайомить читача з національними кухнями народів нашої країни. У ній узагальнені відомості про історію створення, вдосконалення, особливості кожної з національних кухонь, дано їхню докладну характеристику, наведені технологічні прийоми та рецепти приготування основних національних страв. Особливу увагу приділено класичним зразкам кулінарного мистецтва народів СРСР.
Книга призначена для широкого кола читачів, може слугувати довідковим і практичним посібником і для домашніх господинь, і для працівників громадського харчування.
Кожен розділ книги починається барвистою повносторонньою ілюстрацією художника Б.Н. Федюшкіна.
Стан: гарне
Інформація для замовлення
- Ціна: 100 ₴