Губа, Н.И.
Тайны щедрого стола
Издательство: Днепропетровск: Промінь
Палітурка: тверда; 256 сторінок; 1978 г.
Як повніше використовувати продукти, урізноманітнити живлення впродовж усього року, що приготувати на щодень і до свята, який має бути дієта під час захворювання — на всі ці та інші питання допоможе дати відповіді ця книга. Представлений великий вибір вітчизняної та закордонної кухні, цікаві відомості з історії харчових продуктів.
Автор книги — відомий майстер-кухар, заслужений винахідник і раціоналізатор України Н.І. Губа створив багато оригінальних страв, гідно представив наше кулінарне мистецтво в Німеччині, Італії, Швеції, Угорщині, Індії, Чехії, Словаччині, Шрі Ланке та інших країн.
Ця книга видавалася мільйонними тиражами, але попит на неї так і залишився небажаним.
Стан: гарне
- Ціна: 135 ₴