Продавець Cтарый Букинист розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
379 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (93) 482-64-17
+380 (67) 874-25-27
Букинистический магазин "Старый Букинист"

Технологія приготування кондитерських виробів Л.Бутенко

150 

  • Немає в наявності
Технологія приготування кондитерських виробів Л.Бутенко
Технологія приготування кондитерських виробів Л.БутенкоНемає в наявності
150 
+380 (93) 482-64-17
  • +380 (67) 874-25-27
+380 (93) 482-64-17
  • +380 (67) 874-25-27
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Бутенко, Л.А.; Ковтуненко, Л.Я.; Ховикова, Ж.А.
Технологія приготування кондитерських виробів
Видавництво: Вухо школа
Палітурка: тверда; 184 сторінки; 1980 г.
У посібнику розглянуті організація кондитерського виробництва в підприємствах громадського харчування, основні типи сировини та способи його зберігання, технологія приготування різних видів тіста, фаршей, начинок, опоряджувальних напівфабрикатів для тортів і пінорідкових. Дані способи та прийоми оздоблення готових кондитерських виробів

Стан: гарне

Інформація для замовлення
  • Ціна: 150 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner