Козацькі страви.
Мельничук Ярослав, Карабін Богдан (упорядники).
Львів, Редакційний відділ обласного управління по пресі 1990г. 102 с.
Палiтурка / переплет: Твердий, Звичайний формат.
Стан добрий.
"Борщів як три не поденькуєш, На моторошні засердчить; І зараз тяглом закишкуєш, І в буркоті закендюшить." (Іван Котляревський, "Енеїда") Такою, "тарабарською" мовою, або, по-науковому - арготизмами, змалював батько української літератури потребу нормального харчування для здоров`я людини. В його поемі "Енеїда" знаходимо багато зразків українського кулінарного мистецтва, а також сервірування, як сьогодні говорять, столу. Тож вислів "Вміла готувати, та не вміла подавати" навряд чи доцільно було застосовувати до українських жінок, чия гостинність і вправність чарувала не одного іноземного мандрівника козацької доби... В цій книзі є все, що душа, чи то пак, наша кулінарна фантазія забажає. Немає тільки... картоплі в рецептах борщу. Доба ж іще козацька!
Мельничук Ярослав, Карабін Богдан (упорядники).
Львів, Редакційний відділ обласного управління по пресі 1990г. 102 с.
Палiтурка / переплет: Твердий, Звичайний формат.
Стан добрий.
"Борщів як три не поденькуєш, На моторошні засердчить; І зараз тяглом закишкуєш, І в буркоті закендюшить." (Іван Котляревський, "Енеїда") Такою, "тарабарською" мовою, або, по-науковому - арготизмами, змалював батько української літератури потребу нормального харчування для здоров`я людини. В його поемі "Енеїда" знаходимо багато зразків українського кулінарного мистецтва, а також сервірування, як сьогодні говорять, столу. Тож вислів "Вміла готувати, та не вміла подавати" навряд чи доцільно було застосовувати до українських жінок, чия гостинність і вправність чарувала не одного іноземного мандрівника козацької доби... В цій книзі є все, що душа, чи то пак, наша кулінарна фантазія забажає. Немає тільки... картоплі в рецептах борщу. Доба ж іще козацька!
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴