Олії, Л. А.
Кулінарія
Издательство: М.: Госторгиздат; Видання 3-е, стер.
Палітурка: тверда; 296 сторінок; 1957 г.
Радянське видання "Кулінарія", Л. А. Олії, що вийшла у видавництві торгової літератури 1957 р., є посібником з організації науково-гігієнічної роботи підприємств громадського харчування в СРСР. Книга пропонує раціональні способи та прийоми приготування різних страв, а також дає рекомендації з оброблення та зберігання продуктів для збереження їхньої якості. Видання надає найрізноманітніші кулінарні знання від способів нарізання всіх видів овочів, оброблення м'яса та риби до приготування широкого асортименту страв, включно з рецептами для лікувального харчування й варіантів меню. Книга може виявитися цікавою та корисною для домашньої кулінарії.
Книга містить два розділи:
Первинне оброблення сировини та приготування напівфабрикатів
- Овочі та гриби;
- Крупи. Бобові. Макаронні вироби;
- Риба; М'ясо;
- Домашня птиця і дичина.
Теплове оброблення, приготування та відпустку страв
- Приймання теплової обробки;
- Супи;
- Соуси;
- Страви та гарніри з овочів;
- Страви з круп, бобових і макаронних виробів;
- Страви з риби та раків;
- Страви з яєць і яєчних продуктів;
- Страви з сиру;
- Холодні страви та закуски;
- Солодкі страви;
- Чай, кава, Какао, Шоколад;
- Вироби з тіста;
- Лікувальне харчування;
- Меню.
Стан: гарне
Кулінарія
Издательство: М.: Госторгиздат; Видання 3-е, стер.
Палітурка: тверда; 296 сторінок; 1957 г.
Радянське видання "Кулінарія", Л. А. Олії, що вийшла у видавництві торгової літератури 1957 р., є посібником з організації науково-гігієнічної роботи підприємств громадського харчування в СРСР. Книга пропонує раціональні способи та прийоми приготування різних страв, а також дає рекомендації з оброблення та зберігання продуктів для збереження їхньої якості. Видання надає найрізноманітніші кулінарні знання від способів нарізання всіх видів овочів, оброблення м'яса та риби до приготування широкого асортименту страв, включно з рецептами для лікувального харчування й варіантів меню. Книга може виявитися цікавою та корисною для домашньої кулінарії.
Книга містить два розділи:
Первинне оброблення сировини та приготування напівфабрикатів
- Овочі та гриби;
- Крупи. Бобові. Макаронні вироби;
- Риба; М'ясо;
- Домашня птиця і дичина.
Теплове оброблення, приготування та відпустку страв
- Приймання теплової обробки;
- Супи;
- Соуси;
- Страви та гарніри з овочів;
- Страви з круп, бобових і макаронних виробів;
- Страви з риби та раків;
- Страви з яєць і яєчних продуктів;
- Страви з сиру;
- Холодні страви та закуски;
- Солодкі страви;
- Чай, кава, Какао, Шоколад;
- Вироби з тіста;
- Лікувальне харчування;
- Меню.
Стан: гарне
Інформація для замовлення
- Ціна: 150 ₴