Намистників, А.Ф.
Консервування плодів і овочів у домашніх умовах
Видавництво: М.: Харчова промисловість; Видання 7-е, висдр. і дод.
Палітурка: тверда; 280 сторінок; 1978 г.
У книзі популярно викладені основи консервування плодів і овочів, загальні прийоми домашнього консервування. Описані тара та інвентар, що застосовуються під час домашнього консервування. Доведені способи приготування фруктових компотів, соків, пюре, варення, джемів, овочевих консервів, маринадів, солінь і квашень, консервування грибів, сушіння овочів і плодів.
В окремому розділі описані заморожування й подальше зберігання заморожених плодів і овочів у домашньому холодильнику. Ця глава дещо розширена, порівнюючи з попереднім виданням. Додана нова глава про використання в домашньому консервуванні вітчизняних прянощів.
Стан: гарне
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴