Максимів І. Грибні страви Львів: Камінір. 1971 р. 176с., тип палітурки: тверда палітурка.
Опис: У книзі наводиться великий асортимент грибних закусок, перших і других страв, соусів і кондитерських виробів, причому в деяких стравах гриби добре поєднуються з м'ясом, рибою, борошняними та круп'яними продуктами. Характеристики, що мають високі ароматичні та смакові якості, неоціненні за своєю поживністю. Дбайлива господиня неодмінно буде пам'ятати про це під час складання харчового раціону сім'ї. Вміст: Гриби — цінний поживний продукт. Попереднє холодне та теплове оброблення грибів. Закуски. Перші страви. Другі страви. Соуси. Кондитерські вироби. Опис грибів. Надання першої допомоги у разі отруєння грибами. Список рецептів.
Стан: гарне
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Вживані |
Тематика | Кулінарія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Каменяр |
- Ціна: 40 ₴